LEJA MAHNIČ

Ustanoviteljica in direktorica Juturne, Coach, refleksoterapevtka, maserka

Leja je NLP mojstrica in poznavalka dobre komunikacije, prodaje ter odnosov, ki so ključnega pomena na vseh področjih življenja. Filozofija znanega terapevta Jasperja Juula jo je navdahnila tudi za delo z otroki. Poglobljeno znanje o družinski terapiji sedaj predaja naprej vsem tistim, ki se zavedajo odgovornosti odraslih v odnosu z otrokom.
Nazive NLP COACH, NLP NEW CODE COACH, NLPAED, INLPTA Learning Coach in ILE Learning coach je pridobivala v Sloveniji in tujini. Delala je tudi z Johnom Grinderjem (V Italiji) ter trenerji iz Mindsystems.de inštituta v Munchnu, ki so specializirani za coachinge z otroci.

Leja človeško telo obravnava v vseh njegovih razsežnostih - fizični, psihični in mentalni, ter želi med njimi vzpostaviti ravnovesje. Ker je njeno vodilo sprožiti v človeku zdravilne moči, se je odločila za tečaj klasične masaže ter refleksne masaže stopal, s katerima lahko ovrednoti zdravstveno stanje osebe in pomaga vzpostaviti notranje ravnovesje. Svojim strankam je vodnik na poti do ozdravljenja in jih spodbuja, da same prevzamejo odgovornost za svoje telo.

JASNA

Frizerka

Nadobudna in perspektivna frizerka, ki se je po končani strokovni izobrazbi učila od najboljših. Vedno je v sebi nosila čut za estetiko in veselje do dela z ljudmi. Že v času svojega šolanja je s prakso pridobila veliko dragocenega znanja, takoj po končani poklicni izobrazbi pa je začela resno delati v frizerstvu. S svojim znanjem želi dosegati, da njene stranke zasijejo v najboljši luči in odidejo z nasmehom na obrazu. Nenehno se izobražuje na področju trendov v frizerstvu in stremi k temu, da se bo nekoč znašla med znanimi mojstri.

NIKA

Estetistka

Nika se je po končani srednji šoli odločila, da bo življenjsko pot nadaljevala v smeri, ki jo najbolj veseli, zato se je odločila za študij kozmetike. Bogate izkušnje v praksi je pridobivala v lepotnih centrih in zasebnem življenju. Želja, da pomaga ljudem, ki se spopadajo s problematično kožo in kožnimi boleznimi, je glavno vodilo za njen uspeh. Prijazna in komunikativna Nika vam bo vedno znala odlično svetovati pri negah obraza in telesa, manikuri, pedikuri, terapijah …
@ 2022 JUTURNA | Vse pravice pridržane | Piškotki