NEGA OBRAZA Z EVE TAYLOR

JUTURNA LUKSUZNA NEGA

Nega s sadnimi kislinami, kisikom in lifting učinkom vključuje tudi diamantni piling. Za večjo sproščenost se začne z masažo hrbta z vročim voskom za masažo.

120 minut  | 78 €

POMLAJEVALNA NEGA

Nega obraza s sadnimi encimi papaje in ananasa, Q10 in izvornimi celicami zelenega jabolka.

90 minut | 69 €

POMIRITVENA NEGA

Nega s pilingom microfine, hialuronsko kislino in hranilno masko iz 100% arganovega olja.

90 minut  | 69 €

 

MICROBLADING

MICROBLADING VRISOVANJE OBRVI

Microblading vrisovanje obrvi je relativno nova metoda, ki ponuja možnost modeliranja in ustvarjanja popolnih obrvi. Priporočljivo je tako v estetski namen (morda ste ostali zaradi dolgoletnega puljena brez obrvi, želite bolj goste obrvi, niste zadovoljni z obliko in bi jo želeli dopolniti, imate brazgotino na predelu obrvi), kot tudi v zdravstvenih situacijah (alopecija, kemoterapija).

Postopek je namenjen predvsem strankam, ki želijo doseči naraven videz. Poudarimo še to, da vaše naravne dlačice nemoteno rastejo naprej.

250 € (vključen je tudi obnovitveni tretma, ki se ga izvaja mesec po prvem tretmaju)

Urejene obrvi na obraz pričarajo bolj veder in odprt pogled, zato je microblanding obrvi primeren za vsakogar.

MICROBLADING LASIŠČA

Mikropigmentacija lasišča ali angleško Scalp Micro Pigmentation (SMP) je trajni kozmetični vris, ki imitira videz lasnih mešičkov na gladko pobritem lasišču. Gre za nov inovativen pristop, ki plešastim moškim, ki se ne želijo podvreči kirurški transplantaciji las, nudi nove možnosti za dober videz.
 
Microblanding je neinvaziven, nekirurški poseg, ki ga izvajajo usposobljeni strokovnjaki. Stranka ima možnost izbire lokalnega anestetika.
 
Mikropigmentacija lasišča je dobrodošla novost za vse tiste, ki jih izguba las moti: bodisi bi radi nosili obrito glavo z videzom gosto posejanih lasnih mešičkov in lepo linijo rasti las, bodisi bi radi prikrili močan kontrast med svetlim lasiščem in vse redkejšimi lasmi na temenu, ali pa bi radi ustvarili videz poraščenosti na predelih, kjer zaradi poškodb ali drugih razlogov lasje več ne rastejo.

550 eur / cena za posamezni del lasišča, Vključen tudi obnovitveni tretma, ki ga določi estetistka

PEDIKURA

JUTURNA KRALJEVSKA PEDIKURA

Klasični pedikuri in pilingu sledi točkovna oziroma refleksoconska masaža stopal. To je vrsta masaže, pri kateri z masiranjem in pritiskanjem na refleksna področja vplivamo na spodbujanje vseh človeških funkcij in uravnavanje energije v telesu.

75 minut | 48 €

POMOČ PRI VRAŠČENIH NOHTIH

Poleg pedikure vam ponujamo rešitev za težave z vraščenimi nohti s pomočjo BS-sponk – ploščatih listnatih vzmeti iz umetnega materiala za hitro in učinkovito korekturo nohtov. Uporabljajo se lahko pri vraščenih nohtih z ranjenimi nohtnimi utori, občutljivih stranskih nohtnih robovih in gnojnih vraščenih nohtih. Primerne so tudi za diabetike.
REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN

Čim prej rezervirajte termin, da si boste zagotovili najboljše usluge ob času in dnevu,
ki je najprimernejši za vas.
CENIK VSEH STORITEV
@ 2022 JUTURNA | Vse pravice pridržane | Piškotki