NAŠA ZGODBA

KDO JE JUTURNA
Juturna je rimska boginja izvirov, vodnjakov, voda.
 
Zato ni naključje, da se je center za zdravje in lepoto z najsodobnejšimi pristopi, povezanimi s tradicionalnim znanjem in vrhunskimi storitvami, poimenoval po boginji, ki čisti, oživlja, obnavlja, prerojeva … V Sežani je zatorej zrasel sodobni center, v katerem ne častimo le lepote same po sebi, saj verjamemo, da ta izhaja iz vodnjaka Življenja, skrbi za svoje telo, čustva in um.

Zato smo pripravili ponudbo, ki bo za Vas poskrbela celostno.
 

VIZIJA

 
Juturna stremi k temu, da postane prostor,  v katerem bodo ljudje poskrbeli za celostno dobro počutje, zdravje in lepoto po naravni poti.  Prostor zbliževanj s samimi seboj, prijatelji, prostor, v katerem se lahko pocrkljamo ali poskrbimo za boljše počutje.

 

MISIJA

 
V Juturni – centru za zdravje in lepoto prisegamo na rek Zdrav duh v zdravem telesu; zato je naš center prostor, ki združuje aktivnosti za lepo, čisto in zdravo telo ter  zdravega duha. Strmimo k temu, da od nas odide zdrav in lep sodoben človek, katerega lepota temelji tudi na notranji stabilnosti.

RAZVAJAJTE SE Z NAMI

Pridružite se nam v Juturni, ki s celostnim pristopom poskrbi za to, da iz hrama lepote in zdravja stopite zadovoljni (tudi po masaži bo vaša pričeska urejena, poleg masaže pa se boste lahko o aktualnih vprašanjih svojega življenja pogovorili še s coachinjo …).

IZBERITE SVOJO STORITEV
@ 2022 JUTURNA | Vse pravice pridržane | Piškotki